Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Από το 1967, μετά  από 22 χρόνια εμπειρίας στην τέχνη της χρυσοχοΐας, ο Χρήστος Γουργιώτης το 1989 δημιουργεί  την δική του επιχείρηση, το Χρυσείον, διαγράφοντας από τότε μια ξεχωριστή πορεία στο χώρο με γνώμονα την ποιότητα και την αγάπη για την τέχνη. Μετά από 27 χρόνια, το 2016 την σκυτάλη της επιχείρησης παρέλαβε ο γιος, Γεώργιος Γουργιώτης ο οποίος αποφοίτησε από το ΤΕΕ Τυρνάβου και συνέχισε τις σπουδές του στη σχολή χρυσοχοΐας MOKUME με εξειδίκευση στο σχέδιο, τον μοντελισμό, την καρφωτική και την χαρακτική.

Το κατάστημα έχει την δική του έδρα στο κέντρο της Λάρισας σε ένα χώρο σύγχρονο και ελκυστικό δημιουργώντας υψηλές προσδοκίες και το καταναλωτικό κοινό.

ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ

Ως εξειδικευμένο κατάστημα διαμαντιών και πολύτιμων λίθων, διαθέτει δικά του μοντέλα κοσμημάτων και μια μεγάλη γκάμα μονόπετρων δαχτυλιδιών που συνεχώς εμπλουτίζονται, ενώ χάρη στη μακρά πείρα και εξειδίκευση του τεχνίτη στην καρφωτική μπορεί να ικανοποιήσει κάθε επιθυμία των πελατών του. Έχοντας ένα άρτια εξοπλισμένο εργαστήριο με σύγχρονα μηχανήματα και με τη βοήθεια προγραμμάτων σχεδιασμού κοσμήματος, μπορεί να υλοποιήσει κάθε σχέδιο με λεπτομέρεια σε χρυσό, λευκόχρυσο, πλατίνα και ασήμι, εξασφαλίζοντας παράλληλα στους πελάτες του κορυφαία ποιότητα.

Η ποιότητα, η πρωτοτυπία και η ποικιλία σχεδίων καθώς και οι προσιτές τιμές των κοσμημάτων αποτελούν το συγκριτικό πλεονέκτημα του καταστήματος.