Τρόποι πληρωμής

Η εξόφληση της παραγγελίας σας μπορεί να γίνει πριν ή κατά την παραλαβή του προϊόντος, με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

1. ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ
Τα προϊόντα αποστέλλονται με Ελτα courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο της παραγγελίας σας κατά την παράδοση-παραλαβή.
Αν επιλέξετε την αντικαταβολή ως τρόπο πληρωμής, έχετε μόλις 1,5 ευρώ επιβάρυνση σε σχέση με την απλή παράδοση!

2. ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕΣΩ ΚΑΡΤΑΣ (ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ Ή ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ)

Μπορείτε να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας πληρώνοντας με την χρεωστική ή την πιστωτική σας κάρτα. Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας θα μεταφερθείτε σε ασφαλές περιβάλλον του Viva Payments για να καταχωρήσετε τα στοιχεία της κάρτας.

3. ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω κατάθεσης στον τραπεζικό μας λογαριασμό. Παρακαλούμε, ως αιτιολογία στην κατάθεσή σας, να δίνετε το Ονοματεπώνυμό σας και τον Αριθμό Παραγγελίας ο οποίος αναγράφεται στο e-mail επιβεβαίωσης.
Όταν ολοκληρωθεί η πληρωμή, ενημερώστε μας μέσω τηλεφώνου στο 6978541503 ή στείλτε μας το αποδεικτικό μέσω e-mail στο info@chryseion.gr. Σε περιπτώσεις όπου σε διάστημα 3 εργάσιμων ημερών δεν πραγματοποιηθεί η κατάθεση, η παραγγελία ακυρώνεται αυτόματα.
Ο τραπεζικός λογαριασμός στον οποίο μπορείτε να καταθέσετε το αντίτιμο για την εξόφληση της παραγγελίας σας είναι:

Εθνική Τράπεζα

Αριθμός Λογαριασμού:
IBAN:GR 7801103970000039701734012

Ως δικαιούχος των άνω λογαριασμών εμφανίζεται η επωνυμία “ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΟΥΡΓΙΩΤΗΣ

Με την επιβεβαίωση της τραπεζικής κατάθεσης, η παραγγελία σας αποστέλλεται σε εσάς την επόμενη εργάσιμη ημέρα.
Όλες οι τραπεζικές μεταφορές θα πρέπει να γίνονται με διαμοιρασμό τραπεζικών εξόδων OUR. Ως ποσό τραπεζικής κατάθεσης θεωρείται πάντα το ακριβές ποσό που τραπεζικά φτάνει στην εταιρεία μας και όχι αυτό το οποίο αναγράφεται στην τραπεζική εντολή.

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εξυπηρέτηση των χρηστών μας.