Αδαμαντοδεσία

Η πολυετής εμπειρία στο δέσιμο ή αλλιώς κάρφωμα των διαμαντιών πάνω σε κόσμημα εγγυάται την ανάδειξη της ομορφιάς και της φωτεινότητας των διαμαντιών και όλων των πολύτιμων λίθων εφόσον τοποθετηθούν πάνω σε ένα γερό σκελετό αντάξιο των προδιαγραφών τους.

Δέσιμο Μαργαριταριών

Το δέσιμο γίνεται με μεταξοκλωστή κόμπο-κόμπο μεταξύ των χαντρών δημιουργώντας έτσι την επιθυμητή ασφάλεια για τα μαργαριτάρια σας.

Επιμήκυνση ή Σμίκρυνση Αλυσίδας

Η μετατροπή του μήκους της αλυσίδας θα αναδείξει την ομορφιά ενός καλοφορεμένου κοσμήματος και με την συντήρηση των συνδέσμων θα αποφύγετε μια πιθανή απώλεια του κρεμαστού σας.

Αντικατάσταση πέτρας

Το κατάστημα διαθέτει ποικιλία πετρών και μπορεί να ικανοποιήσει όλες τις ανάγκες σας.

Αντικατάσταση ή επισκευή κουμπωμάτων

Αξιολογώντας της κατάσταση που βρίσκεται το κούμπωμα , το επισκευάζουμε ή τον αντικαθιστούμε.

Μέγεθος Δαχτυλιδιού

Επισκεφτείτε το κατάστημα μας ώστε να γίνει με τον ενδεδειγμένο τρόπο η μέτρηση και έπειτα αναλαμβάνουμε την τροποποίηση του μεγέθους καθώς και την επιδιόρθωση ενός κομμένου δαχτυλιδιού.

Καθαρισμός Κοσμημάτων

Με την πάροδο του χρόνου ανάλογα με το είδοςκοσμήματος και την χρήση του, χάνεται η λαμπερή του όψη. Ο καθαρισμός και η συντήρηση των κοσμημάτων θα τα επαναφέρει στην αρχική τουςκατάσταση.

Επιμετάλλωση

Είναι η διαδικασία εφαρμογής μιας λεπτής στρώσης μετάλλου πάνω σε μια ήδη μεταλλική επιφάνεια. Μπορούμε λοιπόν να αλλάξουμε το χρώμα του κοσμήματος σας δίνοντας του έτσι ένα εντελώς διαφορετικό στυλ.

Επισκευή ωρολογίων – αλλαγή μπαταρίας & λουρακίων – φινίρισμα μπρασελέ

Το κατάστημα προσφέρει service καθώς και αλλαγή μπαταρίας που εξασφαλίζει την σωστή λειτουργία τους. Μην ξεχνάτε όμως ότι η καλή εμφάνιση κρίνεται στην λεπτομέρεια. Μπορείτε να αλλάξετε το λουράκι σας με ένα νέο ή να γυαλίσουμε το παλιό σας μπρασελέ εξασφαλίζοντας μια περιποιημένη εμφάνιση.

Ολοκληρωμένα πακέτα γάμου – αρραβώνα και βάφτισης

Επωφεληθείτε των τιμών της προσφοράς μαζί με κόσμημα.

Οι Ποιοτικές Συλλογές γάμου & αρραβώνα περιλαμβάνουν (στέφανα, δίσκος – καράφα – ποτήρι, κηροστάτες) ενώ της βάφτισης περιλαμβάνει (ρούχο, παπούτσι, κουτί,λαδόπανα, λαδοσέτ, λαμπάδα, μαρτυρικά).

Κατασκευή Κοσμημάτων

Μετατρέπουμε κάθε ιδέα σε πανέμορφα κοσμήματα!!!
Η μεγάλη εμπειρία στο καθαρά χειροποίητο κόσμημα με πλήρη μηχανολογικό εξοπλισμό, ποικιλία καλουπιών και εξειδικευμένη γνώση καρφώματος πετρών μας επιτρέπει να κατασκευάζουμε κοσμήματα αποκλειστικής δημιουργίας.
Η τεχνολογική εξέλιξη του 3dσχεδιασμού και απεικόνισης, δίνει το πλεονέκτημα αλληλεπίδρασης μεταξύ σχεδιαστή και αγοραστή. Μας περιγράφετε την ιδέα σας και εμείς την κάνουμε πραγματική συνδυάζοντας ποικιλία μετάλλων (χρυσός, λευκόχρυσος, ασήμι) και πολύτιμων ή ημιπολύτιμων λίθων. Στόχος μας είναι η εκπλήρωση των επιθυμιών σας, παρέχοντας ένα τελικό αποτέλεσμα με πιστοποιημένη ποιότητα και κατασκευαστική ασφάλεια σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.