Χειμωνιάτικες Προτάσεις Κοσμημάτων

Μόδα για εμάς είναι καθετί όμορφο, είναι το στυλ που επιλέγει κάποιος να υποστηρίξει.

Στη σύγχρονη εποχή τα κοσμήματα αντικατοπτρίζουν την προσωπικότητα του ατόμου που τα επιλέγει σε συνάρτηση με τις κοινωνικό-οικονομικές συνθήκες που επικρατούν.

Ο Χρυσός με την αξεπέραστη αντοχή του και την ακαταμάχητη λάμψη του είναι χρόνια τώρα το επικρατέστερο μέταλλο. Το Ασήμι επίσης εκτιμήθηκε για την ιδιαίτερη λευκή λάμψη του και το μικρότερο κόστος

Στο online κατάστημα του chyseion  https://www.chryseion.gr/e-shop/  μπορείς να  βρεις και να επιλέξεις ξεχωριστά κομμάτια, δημιουργώντας την δική σου μόδα .

Οι δικές μας προτάσεις

 

Αλυσιδωτά  χρυσά κολιέ  με εναλλασσόμενους πολύτιμους λίθους και μοτίβα ,μπορούν να φορεθούν πάνω από κλειστές μπλούζες και ζιβάγκο δίνοντας την πρέπουσα λάμψη στο λαιμό σας.

 

 

Χρυσά αλυσιδωτά βραχιόλια που φοριούνται μόνα τους ή μαζί με ρολόι αποτελούν safe classic επιλογή για όλες τις ώρες

           

Κάνε το δικό σου mix and match με βραχιόλια

για  οικονομικές αγορές και εντυπωσιακές χειραψίες

Μεγάλες χειροπέδες από ασήμι και χρωματιστές πέτρες

Σκουλαρίκια επίσημα, καθημερινά, κρεμαστά και καρφωτά…

Διάλεξε αυτό που ταιριάζει στα δικά σου χαρακτηριστικά και πειραματίσου με διαφορετικά χτενίσματα που θα αναδείξουν με τον καλύτερο τρόπο την ομορφιά σου.Το πουκάμισο, το σακάκι ή το αγαπημένο σου πουλόβερ δεν θα είναι ποτέ ίδιο εάν φορεθούν με το κατάλληλο ζευγάρι σκουλαρίκια

 

Εδώ το κόσμημα αποκτάει άλλη αξία.

Θρησκευτικά φυλαχτά κατασκευασμένα από χρυσό μπορούν να συνδυαστούν μαζί με άλλα μικροσκοπικά κοσμήματα σε διάφορα ύψη , δημιουργώντας ένα στιλιστικό και εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

 

Ώς εργαστήριο κατασκευής με πολυετή εμπειρία στο χώρο μπορούμε να σας προσφέρουμε την υψηλότερη ποιότητα στην καλύτερη τιμή αφουγκράζοντας τις ανάγκες της εποχής .

 

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εξυπηρέτηση των χρηστών μας.